Kanapasta mahedas mango-tšillikastmes

07 mai 2011 0 comments
Mul keerles juba tükk aega peas mõte külmikus seisvast mango-tšilli saltikastmest valmistada mingit sooja sööki. Ja kuna mul peas on palju mõtteid, siis valmiv toit, mida teen esmakordselt ja ilma eelneva retseptita on alati tihtipeale emotsiooni ajel ja külmikus leiduvatest komponentidest valmistatud. Kuigi selle roa kogus oli mu kogemata rohkelt keema pandud pennede süü, siis kõik mis seal pannil oli sai ka kiirelt otsa.

Vaja läheb (3-4-le):
300g kanafileed
60g Felix Special mango-tšillikastet
2dl vahukoort
1 küüslauguküüs
1 väike sibul
30g purustatud metsrukolat
soola
pipart
keedetud pennesid

1. Tükelda kanafilee ning sega mango-tšillikastmega kokku ning jäta marineerima vähemalt 2h, veel parem kui üleöö.
2. Pane penne soolaga maitsestatud vette keema.
3. Prae keskmisel kuumusel sibul läbipaistvaks lisa viilutatud kanafilee ribad koos marinaadi ja purustatud küüslauguga. Prae kuni kana on valmis. Lõpuks vala peale vahukoor ning maitsesta soola ja pipraga. Vürtsise toidu armastajad võivad lisada veel pisut tšillit. Viimasena sega kokku pasta, kana mango-tsillikaste ning peenestatud rukola.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD