
Vaja läheb (3-4-le):
300g kanafileed
60g Felix Special mango-tšillikastet
2dl vahukoort
1 küüslauguküüs
1 väike sibul
30g purustatud metsrukolat
soola
pipart
keedetud pennesid
1. Tükelda kanafilee ning sega mango-tšillikastmega kokku ning jäta marineerima vähemalt 2h, veel parem kui üleöö.
2. Pane penne soolaga maitsestatud vette keema.
3. Prae keskmisel kuumusel sibul läbipaistvaks lisa viilutatud kanafilee ribad koos marinaadi ja purustatud küüslauguga. Prae kuni kana on valmis. Lõpuks vala peale vahukoor ning maitsesta soola ja pipraga. Vürtsise toidu armastajad võivad lisada veel pisut tšillit. Viimasena sega kokku pasta, kana mango-tsillikaste ning peenestatud rukola.
0 comments:
Postita kommentaar