Tegin seda liha juba teist korda, kuid esimesel korral sai see valmistatud seakarreest, mis lõpptulemusena jäi liialt kuiv. Ei tea, kas küpsetasin eelmisel korral liiga vähe või oligi põhjus selles, et liha oli liiga taine. Selkorral otsustasin kaelakarbonaadi kasuks ja see oli hoopis teine roog - palju mahlasem, pehmem ja maitsvam. Kukeseeni võtsin ma sügavkülmast, mis sügisel sai sinna praetuna ja vorstiks mätsituna pandud. Võtsin "vorsti" välja, lõikasin lihale viilud aga peale kuid usun, et roog maitseb hästi ka seenteta.
vaja läheb:
750g sea kaelakarbonaadi
200g Felixi klassikalist majoneesi
50g kukeseeni
1 suur sibul
soola
pipart
Viiluta liha u 2cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga ning prae mõlemalt poolt pruunikaks. Tõsta viilud ahjuvormi, kata praetud kukeseente ja viilutatud sibulaga. Kata majoneesiga ning küpseta 200c ahjus 50 minutit.
vaja läheb:
750g sea kaelakarbonaadi
200g Felixi klassikalist majoneesi
50g kukeseeni
1 suur sibul
soola
pipart
Viiluta liha u 2cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga ning prae mõlemalt poolt pruunikaks. Tõsta viilud ahjuvormi, kata praetud kukeseente ja viilutatud sibulaga. Kata majoneesiga ning küpseta 200c ahjus 50 minutit.
0 comments:
Postita kommentaar