Kergelt tšilline pasta veiseliha ja seentega

23 detsember 2010
Tänasel, jõulueelsel õhtul otsustasin külmiku jääkidest tühjaks teha, et järgnevatel päevadel ei oleks lisaks traditsioonilisele jõulusöökidele midagi muud külmikus. Selle tulemusena valmis selline pasta, mis juhtumisi sai täiesti maitsev.

Vaja läheb:

300g delikatess veise hakkliha
150g šampinjone
2dl vett
1 paprikat
1dl tomatipastat
1,5dl hapukoort
0,5dl merevaiku
0,5dl magusat tšillikastet
1sl võid
pennet
soola
1. pruunista võis viilutatud šampinjonid. Lisa veidi aja pärast veise hakkliha ning prae kuni liha on kergelt pruun. Lisa vesi, magus tšillikaste ning hauta tasasel tulel umbes 5 minutit.
2. Lisa tükeldatud paprika, merevaik ja hapukoor ning hauta veel umbes 1 minut.
3. Samal ajal keeda pasta pakendil olevate juhendite järgi ning sega kurnatud pasta kastmele ja maitsesta soolaga.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD