1 suitsuvutt
Salatiks:
salatilisi (mina kasutasin jääsalatit, rucolat, Lollo Rossot)
tomatit
paprikat
kurki
avokaadot
punast sibulat
Salatikastmeks:
1 osa valge veiniäädikat
4 osa oliivõli
Dijon sinepit
soola
mett
1. Salatilised rebida suupärasteks tükkideks. Poolita kirsstomatid, lõika kurk ja paprika suupärasteks tükkideks. Viiluta punane sibul õhukesteks viiludeks. Säti taldrikult esmalt salatilised siis tomat, kurk, paprika, sibul ja avokaado.
2. Kastme jaoks sega omavahel valgeveiniäädikas, oliivõli, Dijon sinep, maitsesta vähesel määral soolaga ning meega. mina kasutasin 1 inimese kastme jaoks 1tl veiniäädikat, 4tl oliivõli, 1tl sinepit, soola ja 1tl mett.
3. Nirista salat kastmega üle ning aseta suitsuvutt keskele.