Alltoodud kogused on u 3-4le sööjale.
500g kartuleid
2 oksa rosmariini
2 sl oliivõli
1 küüslauguküüs
soola
pipart
1. Koori kartulid ja lõika sõrme jämedused pulgad.
2. Eralda varre küljest okkad haki rosmariin peeneks. Haki ka küüslauk. Sega kausis oliivõli, rosmariin ja küüslauk, sool ja pipar.
3. Laota kartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vala õlisegu peale. Sega nii, et kõik kartulid oleks seguga koos.
4. Kuumuta ahi 225C-ni ja küpseta 35minutit või kuni kartulid on krõbedad ja kuldsed.
500g kartuleid
2 oksa rosmariini
2 sl oliivõli
1 küüslauguküüs
soola
pipart
1. Koori kartulid ja lõika sõrme jämedused pulgad.
2. Eralda varre küljest okkad haki rosmariin peeneks. Haki ka küüslauk. Sega kausis oliivõli, rosmariin ja küüslauk, sool ja pipar.
3. Laota kartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vala õlisegu peale. Sega nii, et kõik kartulid oleks seguga koos.
4. Kuumuta ahi 225C-ni ja küpseta 35minutit või kuni kartulid on krõbedad ja kuldsed.
0 comments:
Postita kommentaar