Lõuna ajal andis kõht märku, et ma ei olegi midagi söönud...vaatasin kappi ja midagi ei isutanud..siis vaatasin sellise pilguga, et mis mul kapis leidub ja mis sellest teha saab. Kuna kapis oli Brie juust, mis muidu mekkis suht tavapäratult, siis leidsin, et võiks midagi sellest teha...mõeldud tehtud.
Antud kogustega tuleb päris väike pirukas, kuid 2-3 inimesele kergeks lõunaks sobib ideaalselt.
Vaja läheb:
250g lehttainast
1 väiksem suvikõrvits
170g Brie juustu
250g kirsstomateid
2sl õli
0,5tl soola
musta pipart
0,25tl tüümiani
Sulata tainas ja rulli pisut suuremaks tükiks. Kuumuta ahi 225c-ni ning küpseta 10minutit. Viiluta suvikõrvits õhukesteks viiludeks, viiluta juust ning poolita kirsstomatid. Sega omavahel õli, sool, pipar ja tüümian. Kata eelküpsetatud põhi suvikõrvitsa ja juustuviiludega. Aseta peale kirsstomatid ja nirista üle maitseainetega segatud õli. Pane pirukas uuesti ahju ning küpseta veel 10 minutit. Serveeri kerge salatiga.
Antud kogustega tuleb päris väike pirukas, kuid 2-3 inimesele kergeks lõunaks sobib ideaalselt.
Vaja läheb:
250g lehttainast
1 väiksem suvikõrvits
170g Brie juustu
250g kirsstomateid
2sl õli
0,5tl soola
musta pipart
0,25tl tüümiani
Sulata tainas ja rulli pisut suuremaks tükiks. Kuumuta ahi 225c-ni ning küpseta 10minutit. Viiluta suvikõrvits õhukesteks viiludeks, viiluta juust ning poolita kirsstomatid. Sega omavahel õli, sool, pipar ja tüümian. Kata eelküpsetatud põhi suvikõrvitsa ja juustuviiludega. Aseta peale kirsstomatid ja nirista üle maitseainetega segatud õli. Pane pirukas uuesti ahju ning küpseta veel 10 minutit. Serveeri kerge salatiga.
0 comments:
Postita kommentaar