Vahelduseks tavalistele kotletidele on hea teha ka selliseid. Maitse võib esmalt tunduda harjumatu, aga selle asja mõte ju ongi.
Vaja läheb:
450g kalkunihakkliha
0,5tl kuivatatud või 2tl värsket tüümiani
0,5 sidruni koor
soola pipart
1. Sega hakkliha kausis tüümianiga. Riivi hulka sidrunikoor ja maitsesta soola ja pipraga. Näpi tainas korralikult läbi ja tee kas 4 suurt või 8 väikest kotletti.
2. Prae kotletid mõlemalt poolt (suuri 6 minutit, väikseid 3 minutit) kummaltki poolt. Serveeri kas värske salati ja kartuliga.
Vaja läheb:
450g kalkunihakkliha
0,5tl kuivatatud või 2tl värsket tüümiani
0,5 sidruni koor
soola pipart
1. Sega hakkliha kausis tüümianiga. Riivi hulka sidrunikoor ja maitsesta soola ja pipraga. Näpi tainas korralikult läbi ja tee kas 4 suurt või 8 väikest kotletti.
2. Prae kotletid mõlemalt poolt (suuri 6 minutit, väikseid 3 minutit) kummaltki poolt. Serveeri kas värske salati ja kartuliga.
0 comments:
Postita kommentaar