Mädarõikatort suitsulõhega

08 september 2010 0 comments

Põhi:
250g musta leiba
75g võid

Täidis:
4 želatiinilehte
1 sibul
1sl valget veiniäädikat
400g toorjuustu (Philadelphia)
300g hapukoort
0,5dl märdarõigast
soola
pipart

peale:

murulauku
100g külmsuitsulõhet

1. Lõika leivalt ääred ja sulata või. Töötle leib ja või köögikombainis. Suru leivapuru tordipõhi küpsetuspaberiga kaetud 24cm vormi ning aseta 10 minutiks külmikusse.
2. Aseta želatiin külma vette. Haki sibul hästi peeneks ning aseta veiniäädikasse likku. Sega toorjuust ja hapukoor kokku. Lisa mädarõigas, sibul koos veiniäädikaga, sool ja pipar. Sulata želatiin ning lisa toorjuustusegule. Vala mass tordipõhjale ning aseta 5-6 tunniks külma. Enne serveerimist kaunista hakitud murulaugu ning külmsuitsulõhega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD