Jamie Olivieri valepasta kirsstomatite kastmega

20 september 2010 0 comments
See toit nüüd päris waud ei tekitanud, kuid oli siiski päris hea. Ma arvan et wau jäi tekkimata seetõttu, et lasin küüslaugud praadida liiga pruuniks või siis pigem öelda juba et kergelt kõrbema, mis muutis maitse nats kibedaks. Kuna siinsetest poodidest ei leindud värskeid lasanjelehti võtsin kuivad. Nende peale kulus ka liiga palju aega.
Vaja läheb:
300g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
kimp värsket basiilikut
300g värskeid lasanjelehti
100g parmesani juustu
soola ja pipart
oliivõli
2 tükikest võid
3sl palsamiäädikat

Ettevalmistus:
1. Koori ja viiluta küüslauk ning lõika kirsstomatid pooleks või veerandiks.
2. Rebi basiilikulehed varte küljest ning haki õige pisut väiksemaks.
3. Lõika lasanjelehed kolmeks või neljaks ning pane kõrvale.
4. Riivi parmesan.

Valmistamine:
1. Aja suur praepann keskmiselt kuumaks. Pane sinna sorts oliivõli ja viilutatud küüslauk. Lisa või ja lase sulada. Kui küüslauk hakkab pruunistuma, lisa kirsstomatid. Sega korralikult ning lisa basiilikulehed. Lisa palsamiäädikas ning maitsesta soola ja pipraga.
2 Samal ajal aja suures potis soolaga maitsestatud vesi keema.
3. Pane lasanjelehed keevasse vette ja keeda 3 minutit. Kurna suure kausi kohal sõelale aga jäta veidi keeduvett alles.
4. Kalla makaronid pannile, lisa sorts keeduvett ja parmesan. Sega korralikult läbi. Maitse ning lisa vajadusel veel soola ja pipart.

Allikas: retseptiraamat Jamie Kodus 

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD