Põhi:
250g näkileiba
75g võid
Täidis:
300g kuumsuitsu lõhefileed
100g külmsuitsu lõhefileed
3 keedetud muna
pool pikka kurki
200g küüslaugumaitselist toorjuustu (Philadelphia)
200g kodujuustu
250g hapukoort
2dl majoneesi
0,5tl sidrunipipart
sidruni mahla
murulauku
3tl želatiinipulbrit+3sl vett
Purusta näkileivad köögikombainis peenikeseks jahuks. Sega juurde sulatatud või. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse 26cm läbimõõduga tordivormi põhja. Sega omavahel želatiinipulber ja vesi, lase paisuda ning sulata kuumaveevannis. Puhasta kala, riivi keedetud munad ning haki kurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel toorjuust, kodujuust, hapukoor, majonees. Lisa sidrunipipar, sidrunimahl ja murulauk. Lõpuks lisa juurde kala, muna ja kurk. Vala juurde jahtunud želatiinisegu ja sega ühtlaseks. Vala segu vormi ja hoia külmkapis 4h kuni üleöö.
250g näkileiba
75g võid
Täidis:
300g kuumsuitsu lõhefileed
100g külmsuitsu lõhefileed
3 keedetud muna
pool pikka kurki
200g küüslaugumaitselist toorjuustu (Philadelphia)
200g kodujuustu
250g hapukoort
2dl majoneesi
0,5tl sidrunipipart
sidruni mahla
murulauku
3tl želatiinipulbrit+3sl vett
Purusta näkileivad köögikombainis peenikeseks jahuks. Sega juurde sulatatud või. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse 26cm läbimõõduga tordivormi põhja. Sega omavahel želatiinipulber ja vesi, lase paisuda ning sulata kuumaveevannis. Puhasta kala, riivi keedetud munad ning haki kurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel toorjuust, kodujuust, hapukoor, majonees. Lisa sidrunipipar, sidrunimahl ja murulauk. Lõpuks lisa juurde kala, muna ja kurk. Vala juurde jahtunud želatiinisegu ja sega ühtlaseks. Vala segu vormi ja hoia külmkapis 4h kuni üleöö.
0 comments:
Postita kommentaar