Ideaalne vahepala või kerge eine, mis pakatab tervisele kasulikest komponentidest. Kes soovib veelgi tervislikumat versiooni võib majoneesi välja jätta ja munad keetmisel jätta poolvedelaks.
Vaja läheb:
2 muna
1 avokaado
2-3 sl majoneesi
himaalaja soola
mungoa idandeid
Haki munad ja avokaado tükkideks. Sega kokku majoneesiga ning maitsesta soolaga. Tõsta salat täisteraleivale ning puista peale mungoa idandeid.
Vaja läheb:
2 muna
1 avokaado
2-3 sl majoneesi
himaalaja soola
mungoa idandeid
Haki munad ja avokaado tükkideks. Sega kokku majoneesiga ning maitsesta soolaga. Tõsta salat täisteraleivale ning puista peale mungoa idandeid.
6 comments:
Kuidas on poolvedel (muide, see sõna kirjutatakse kokku) muna tervislikum kui kõvaks keedetud muna? :O
Hea anonüümne! Tänan tähelepaneku eest. Salat on kindlasti tervislikum kui majonees asendada poolvedela munaga. Kusagil ei olegi märgitud et poolvedel muna on kõvaks keedetud munast tervislikum.
Sõnastamise viga, sellest lausest "munad keetmisel jätta poolvedelaks" ei loe küll välja, et majonees tuleks poolvedelate munadega asendada ;)
Kuidas see leivasalat on, kui leiba salatis endas pole? :)
Hea Roosi. Kui soovid võid ka leiva tükkideks lõigata ja teiste komponentidega segada. Minu nägemus sellest retseptist on blogis kirjas.
Väga hea retsept. Ja serveering ilus.
Postita kommentaar