Suitsusingi kreemiga täidetud kirsstomatid

04 jaanuar 2014 0 comments
Väga lihtne ja mõnus, kuid pisut teistsugune versioon on valmistada suupiste kirsstomati sisse. Muidugi võib kirsstomati täidisena kasutada ka muud meelepärast, kuid sellise suitsusingi täidisega on see lihtsalt oivaline. Samas sobib see määre ka võileivale või näkileiva korvikese sisse.

Vaja läheb:
150 g suitsukana või suitsusinki
30 g värsket kurki
100 g küüslaugu ja ürtidega toorjuustu (Philadelphia)
soola
pipart
Kirsstomateid

Lisa purustajasse või köögikombaini kurk, tükeldatud suitsukana või suitsusink. Lisa toorjuust ning püreesta ühtlaseks. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga. Täida kilekott täidisega ning lõika väike auk ühte koti otsa. Lõika kirsstomatited pealmine osa maha, kraabi väikese lusikaga tomati viljaliha välja ning täida suitsusingikreemiga tomatid. Serveeri kohe.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD