Bruschettad spinati ja ricottaga

24 oktoober 2011 0 comments
spinati_ricotta_bruchettaC
Mõnus vaheldus tavapärastele bruchettadele, mis sobivad nii suupisteks veini kõrvale kui ka niisama näksimiseks.

Vajad:
8 viilu ciabatta saiaviilu
oliivõli

100g beebispinati lehti
15g võid
0,25 tl riivitud muskaatpähklit
2 küüslauguküünt

2tl sidrunimahla
soola-pipart

1. Määri ciabattasaia viilud oliivõliga ning küpseta ahjus krõbedaks.
2. Haki spinatilehed väiksemaks ning loputa jooksva vee alt läbi. Pane pannile või sulama, lisa sulanud võisse hakitud küüslauguküüned. Lisa juurde kurnatud spinatilehed ning prae kuni liigne vedelik on spinatist aurustunud. Maitsesta muskaatpähkli ja vähese soolaga.
3. Maitsesta ricotta soola ja sidrunimahlaga.
4. Tõsta krõbedatele saiadele veel soe spinatisegu ning kata ricottaga. Jahvata peale pisut värsket pipart ning söö kohe.


0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD