
Vaja läheb:
150g Digestive küpsiseid
1sl kakaopulbrit
70g võid
täidiseks:
500g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
1dl suhkrut
1tl vanillsuhkrut
3 muna
250g hapukoort
100g 70% šokolaadi
katteks:
vaarikaid
1. Kuumuta ahi 160c-ni. Purusta küpsised peeneks jahuks. Sega juurde kakaopulber ning sulavõi. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24cm läbimõõduga tordivormi põhja.
2. Eralda munakollased munavalgetest. Täidise valmistamiseks sega toorjuust, suhkur, vanillsuhkur ja hapukoor ja munakollased. Haki šokolaad ning lisa toorjuustusegusse. Vahusta munavalged ning sega mitmes jaos ettevaatlikult toorjuustuseguga.
3. Vala segu küpsisepõhjale ning küpseta 60 minutit. Jahuta avatud ahjuuksega 1 tund. Hoia torti 5tundi kui üleöö külmas ning kaunista vaarikatega.