![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLpuAI94NOnPFLHK0O5cnbf5iBTMDgLrNc4LZ4tvStWtE79CTRDX67dp9pMotzpKbi1Nmd8yS5yeGyzn7ClO2WFztib39NnZ3lXn2aHHCpp3Ug4jlJdYcnpSTwNQ4IOO8LHuULu7RFiYrH/s320/kana-porru+supp.jpg)
Vaja läheb:
30g võid
1 suurem porru (u 250g)
2 kanarinnafileed
7dl kanapuljongit
390g purustatud tomateid küüslauguga
1sl värsket (või 1/4tl kuivatatud) basiilikut
1. Tükelda porru peeneteks viiludeks. Sulata keskmisel kuumusel potis või. Lisa porru ning kuumuta umbes 2-3 minutit.
2. Lõika kanafileed pikuti pooleks ja need omakorda õhukesteks viiludeks. Lisa pliidil kuumust ning pane liha potti ning prae 3-4 minutit.
3. Lisa puljong, tomatid, basiilik ning lase supil keema tõusta. Vähenda pisut kuumust ning lase podiseda 5-6 minutit, kuni kanaliha on pehme. Maitsesta soolaga ning kõrvale sobib ideaalselt krõbe sai.