Parmesani kanafilee krõbeda singiga ala Jamie

30 august 2010 2 comments
Järjekordne hea ja kiire roog Jamie´lt. Kuna mul oli vaja kapist kanafilee ära teha ning selle retsepti komponendid olid põhimõtteliselt poodi minemata olemas vaid osad asjad said asendatud käepärastega. Maitses siiski imehästi.

Vaja läheb:
30 g parmesani juustu (mina kasutasin Fortet)
2 värsket tüümiani oksakest (mina kasutasin kuivatatud)
2 kanafileed või kanarinda
musta pipart
1 sidrun
6 viilu prosciutto´t (mina kasutasin suitsusinki)
oliivõli

1. Riivi parmesan. Rebi tüümiani lehed varte küljest. Tee väikese noaga kanafilee alumisele küljele risti-rästi sisselõiked. Maitsesta vähese pipraga ja kui kasutad prosciutto asemel muud sinki siis ka vähese soolaga. Raputa lõigutud poolele tüümian. Riivi liha peale natuke sidrunikoort ning raputa üle parmesaniga. Lao 3 prosciutto viilu kanale, servad võivad kattuda. Nirista peale veidi oliivõli ja raputa peale ülejäänud tüümian. Pane kummagi kanafilee peale tükk toidukilet ja tambi neid kergelt pannipõhjaga, kuni need on u 1cm paksused.
2. Aja praepann kuumaks. Eemalda toidukile ja tõsta kana ettevaatlikult pannile, prosciutto´ga pool allpool. Piserda peale veidi oliivõli. Prae u 3minutit kummaltki poolt; singiga poolt aga sekund kauem, et see jääks krõbe.

2 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD