Marjamagustoit

29 august 2010 0 comments
Seda, või siis sellesarnast magustoitu pakutakse kahes minu lemmikkohas - Kalevi jahtklubis aga üldiselt talvise menüü ajal ja Tartus Cafe Truffes.
Vaja läheb 2 ramekini jaoks:
meelepäraseid marju (mulle meeldib kui on maasikad,vaarikad, sõstrad - täiesti vabalt võib teha ka külmutatud marjadest)
2 tl vaniljesuhkrut
50g võid
2 dl jahu
1tl jääkülma vett
1tl demerara suhkrut
vaniljejäätist


1. Täida ramekinid marjadega, lisa 1 ramekini kohta 1tl vaniljesuhkrut, sega läbi.
2. Toasoojale võile lisa jahu ning jääkülm vesi. Mudi segu seni kuni moodustub purutaoline taigen.
3. Puista taigen marjadele ning küpseta 200c ahjus kuni taigen on pealt kuldpruun.
4. Jahuta pisut ning serveeri vaniljejäätisega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD