Eva suitsukana pirukas

03 juuni 2010 1 comments

Selle retsepti sain paar aastat tagasi oma sõbrannalt Evalt ning alates sellest ajast on see pirukas üsna tihti meie õhtusöögiks.

Vaja läheb:
500g lehttaigent

Täidis:
300g suitsukana
1-2 paprikat
200g küüslauguga toorjuustu (Philadelphia)
150g riivjuustu
väike konservananass(omas mahlas)
soola
pipart

Rulli lehttaigen õhemaks. Tükelda täidise koostisained ning sega toorjuustuga ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja pipraga. Keera täidis lehttaignasse ning pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
Küpseta 200c ahjus umbes 15 minutit, ehk kuni pirukas on kuldpruun. Enne serveerimist lase pirukal jahtuda.

Sobib serveerida värkse salatiga.

1 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD