See on meie pere viimase aja suur lemmik. See roog ei vaja eriti pikka ettevalmistust ning saab kiirelt valmis. Valminud kaste on lausa nii hea et ahjuvorm kraabitakse ka puhtaks. Olen sama kastmega valmistanud ka pardirinda ning võin öelda et ka see tasub proovimist. ning ehk peagi saabub ka see retspt mõnel mõnusal kujul siia blogisse.
Vaja läheb:
3 sl ketšupit
4 sl sojakastet
3 sl magusat tšillikastet
4-5 purustatud küüslauguküünt
2 sl pruuni suhkrut
soola
pipart
1 kg kana poolkoibi
Kuumuta ahi 200C-ni. Sega suures kausis marinaadikomponendid koos vähese soola ja pipraga ühtlaseks. Lisa kanakoivad ning sega kuni kõik koivad on kastmega koos. Tõsta ühe kihina ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 35-40 minutit või seni kui need on küpsed.
Vaja läheb:
3 sl ketšupit
4 sl sojakastet
3 sl magusat tšillikastet
4-5 purustatud küüslauguküünt
2 sl pruuni suhkrut
soola
pipart
1 kg kana poolkoibi
Kuumuta ahi 200C-ni. Sega suures kausis marinaadikomponendid koos vähese soola ja pipraga ühtlaseks. Lisa kanakoivad ning sega kuni kõik koivad on kastmega koos. Tõsta ühe kihina ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 35-40 minutit või seni kui need on küpsed.
1 comments:
Täna tegin sedasi kanakoibasid ja väga hea tuli tõesti. Tegin nii, et panin ahjuplaadile ja sinna kõrvale viilutasin ka kartulid. Väga maitsev :)
Postita kommentaar