Grillile ei sobi vaid liha ja kala vaid vahepeal tasuks proovida valmistada grillil üks äärmiselt mõnus, kerge ja suvine magustoit - uskuge, te ei pea seda kahetsema.
kogus 3-4le
4 küpset virsikut
kreekapähkli õli või lahjat oliivõli
demerara suhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu
2 tl suhkruta maapähklivõid
2 tl vahtrasiirupit
2 dl vahukoort
1 tl vaniljesuhkrut
peotäis pistaatsiapähkleid ja soovi korral vahtrasiirupit
1. Lõika virsikud pooleks, eemalda kivi. Määri virsikud õliga ning lõikepinnale puista peale demerara suhkur. Kuumuta grill.
2. Sega toasooja toorjuustu hulka maapähklivõi ja vahtrasiirup. Vahusta vahukoor vaniljesuhkruga kergelt vahule ning sega toorjuustuseguga.
3. Grilli virsikuid mõlemalt poolt umbes 30 sekundit. Tõsta taldrikule, lisa toorjuustukreem, puista peale hakitud pistaatsiapähkleid ning vala soovi korral peale vahtrasiirup. Naudi kohe.
kogus 3-4le
4 küpset virsikut
kreekapähkli õli või lahjat oliivõli
demerara suhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu
2 tl suhkruta maapähklivõid
2 tl vahtrasiirupit
2 dl vahukoort
1 tl vaniljesuhkrut
peotäis pistaatsiapähkleid ja soovi korral vahtrasiirupit
1. Lõika virsikud pooleks, eemalda kivi. Määri virsikud õliga ning lõikepinnale puista peale demerara suhkur. Kuumuta grill.
2. Sega toasooja toorjuustu hulka maapähklivõi ja vahtrasiirup. Vahusta vahukoor vaniljesuhkruga kergelt vahule ning sega toorjuustuseguga.
3. Grilli virsikuid mõlemalt poolt umbes 30 sekundit. Tõsta taldrikule, lisa toorjuustukreem, puista peale hakitud pistaatsiapähkleid ning vala soovi korral peale vahtrasiirup. Naudi kohe.
0 comments:
Postita kommentaar