Kuigi õues on külm, on minul kevad südames. Lausa imeline on hommikul ärgata kui päike piilub kardina vahelt ja linnud laulavad akna taga. Üldiselt on toitudega viimasel ajal selline lugu, et peas keerlevad vaid magusad toidud. Seegi retsept on saanud inspiratsiooni Suurest Šokolaadiraamatust, kuid väga oluliselt muudetud. Kaunistuseks läksid peale arbuus, melon, kiivi ja kollane ploom ja kõik need sobisid ideaalselt kokku. Minu uus lemmik on sündinud!
Vaja läheb:
500 g maitsestamata ricotta kohupiimapastat (Otto)
250 g maasikamaitselist ricotta kohupiimapastat (Otto)
100 g suhkrut
120 g tumedat šokolaadi
60 g kookoshelbeid
1 tl vaniljesuhkrut
250 ml vahukoort
Kaunistuseks meelepäraseid puuvilju
1. Sega kokku ricottad, suhkur, kookoshelbed ja hakitud tume šokolaad.
2. Tee küpsetuspaber veega märjaks ning vooderda leiva või keeksivorm küpsetuspaberiga.
3. Vahusta vahukoor ühtlaseks, maitsesta vaniljesuhkruga. Sega ricottaseguga ühtlaseks ning vala vormi ning aseta keeksivorm vähemalt 4 tunniks sügavkülma.
4. Kummuta vormist välja, serveeri viilutatud puuviljadega ning söö külmalt.
500 g maitsestamata ricotta kohupiimapastat (Otto)
250 g maasikamaitselist ricotta kohupiimapastat (Otto)
100 g suhkrut
120 g tumedat šokolaadi
60 g kookoshelbeid
1 tl vaniljesuhkrut
250 ml vahukoort
Kaunistuseks meelepäraseid puuvilju
1. Sega kokku ricottad, suhkur, kookoshelbed ja hakitud tume šokolaad.
2. Tee küpsetuspaber veega märjaks ning vooderda leiva või keeksivorm küpsetuspaberiga.
3. Vahusta vahukoor ühtlaseks, maitsesta vaniljesuhkruga. Sega ricottaseguga ühtlaseks ning vala vormi ning aseta keeksivorm vähemalt 4 tunniks sügavkülma.
4. Kummuta vormist välja, serveeri viilutatud puuviljadega ning söö külmalt.
2 comments:
Wauuu, millised imelised pildid! Ja maitsev ka kindlasti, pole kahtlust.
aitäh juta! maitseb tõesti hästi ja äärmiselt kergelt, olenemata ,et ta on üsna rammus.
Postita kommentaar