Mõnus, lihtne ja kiiresti valmiv kook. Maitses eriti hästi mustsõstramoosiga. Retsept on valmistatud mugandatul kujul ajakirjast Oma maitse.
Vajad:
30 Selga šokolaadiküpsist
4 muna
750 g ricotta kohupiimapastat rosinatega (Otto)
200 g ricotta kohupiima (Otto)
1 tl vaniljesuhkrut
0,5 dl suhkrut
50 g röstitud metspähkleid
50 g rosinaid
serveerimiseks: mustsõstramoosi
Lao küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega munad, kohupiimad ja suhkrud ühtlaseks. Lisa rosinad. Vala täidis küpsistele ning silu ühtlaseks. Haki metspähklid pisut väiksemaks ning puista kohupiimatäidisele. Kuumuta ahi 175C-ni ning küpseta pealmise küpsetusreziimiga 30 - 35 minutit, kuni pealmine kiht on muutunud kuldseks. Söö soojalt või külmana koos mustsõstramoosiga.
Vajad:
30 Selga šokolaadiküpsist
4 muna
750 g ricotta kohupiimapastat rosinatega (Otto)
200 g ricotta kohupiima (Otto)
1 tl vaniljesuhkrut
0,5 dl suhkrut
50 g röstitud metspähkleid
50 g rosinaid
serveerimiseks: mustsõstramoosi
Lao küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega munad, kohupiimad ja suhkrud ühtlaseks. Lisa rosinad. Vala täidis küpsistele ning silu ühtlaseks. Haki metspähklid pisut väiksemaks ning puista kohupiimatäidisele. Kuumuta ahi 175C-ni ning küpseta pealmise küpsetusreziimiga 30 - 35 minutit, kuni pealmine kiht on muutunud kuldseks. Söö soojalt või külmana koos mustsõstramoosiga.
0 comments:
Postita kommentaar