Mõnus suvine - jahutav jook, mis sai valmistatud kapis seisvatest rabarberitest.
Vajad u 1.5-2 liitri limonaadi valmistamiseks:
500 g rabarberit
100 g demerara suhkrut
poole sidruni mahl
1 tl vaniljesuhkrut
gaseeritud ja tavalist vett
Siirupi valmistamiseks lõika rabarber väiksemaks, lõika ära kuivanud otsad, kuid punased koored jäta alles, need annavad limonaadile roosaka värvuse. Aseta rabarber poole liitri veega keema. Kui vesi on keema läinud, lisa suhkur ja sidrunimahl ning keeda umbes 15 minutit või kuni rabarber on purunenud. Kurna, sega hulka vaniljesuhkur ning jahuta. Sega siirpupile hulka 1.5 liitrit külma gaseeritud vett ning serveeri sidruniviiluga.
Vajad u 1.5-2 liitri limonaadi valmistamiseks:
500 g rabarberit
100 g demerara suhkrut
poole sidruni mahl
1 tl vaniljesuhkrut
gaseeritud ja tavalist vett
Siirupi valmistamiseks lõika rabarber väiksemaks, lõika ära kuivanud otsad, kuid punased koored jäta alles, need annavad limonaadile roosaka värvuse. Aseta rabarber poole liitri veega keema. Kui vesi on keema läinud, lisa suhkur ja sidrunimahl ning keeda umbes 15 minutit või kuni rabarber on purunenud. Kurna, sega hulka vaniljesuhkur ning jahuta. Sega siirpupile hulka 1.5 liitrit külma gaseeritud vett ning serveeri sidruniviiluga.
0 comments:
Postita kommentaar