Sellise vormileivatordi idee andis Dagris ning ma ei saanud seda hiilgavat ideet mitte kasutamata jätta.
1 päts rukkileiba
150g põdraliha täissuitsuvorsti
100g hapukoort
150g majoneesi
200g Felixi kurgi - sinepisalatit
2dl aedviljapuljongit immutamiseks
Viiluta leib horisontaalselt. Haki põdralihast suitsuvorst hästi peeneks või kasuta peenestamiseks köögikombaini. Sega hapukoore ja majoneesiga. Vooderda serveerimisaluse või leiva suurune ahjuvorm toidukilega. Tõsta nõu põhja leiva alumine kiht. Immuta korralikult aedviljapuljongiga (muidu võib leib jääda kuivaks) Määri peale kurgi- sinepisalat. Immuta teine kiht mõlemalt poolt puljongiga ning määri peale põdravorsti-majoneesisegu. Jätka kihtidega kuni kõik komponendid on kasutatud ja pealmiseks kihiks jääb leib. Kata leib toidukilega ning aseta külmkappi vähemalt 4-5 tunniks maitsestuma. Serveerimiseks eemalda toidukile ning lõika leivatort viiludeks.
1 päts rukkileiba
150g põdraliha täissuitsuvorsti
100g hapukoort
150g majoneesi
200g Felixi kurgi - sinepisalatit
2dl aedviljapuljongit immutamiseks
Viiluta leib horisontaalselt. Haki põdralihast suitsuvorst hästi peeneks või kasuta peenestamiseks köögikombaini. Sega hapukoore ja majoneesiga. Vooderda serveerimisaluse või leiva suurune ahjuvorm toidukilega. Tõsta nõu põhja leiva alumine kiht. Immuta korralikult aedviljapuljongiga (muidu võib leib jääda kuivaks) Määri peale kurgi- sinepisalat. Immuta teine kiht mõlemalt poolt puljongiga ning määri peale põdravorsti-majoneesisegu. Jätka kihtidega kuni kõik komponendid on kasutatud ja pealmiseks kihiks jääb leib. Kata leib toidukilega ning aseta külmkappi vähemalt 4-5 tunniks maitsestuma. Serveerimiseks eemalda toidukile ning lõika leivatort viiludeks.
0 comments:
Postita kommentaar