Granita on Sitsiiliast pärit jääga joogi ja roa vahepealne magustoit. Selle kontsistents ei tohi olla kõva vaid granita peaks jääma kristalliline. Ideaalne magustoit soojaks suvepäevaks, mida lubati meile ju juba järgmiseks nädalaks..jeeee, mulle meeldib suvi.
Vajad (2-3le):
külmutatud või värskeid maasikaid ja vaarikaid
Pai vaarika ja mustika smuutit
2 sl pruuni suhkrut
Vala marjad, suhkur ja smuuti külmakindlasse madalasse kaanega suletavasse anumasse ning aseta sügavkülma. Parema struktuuri saamiseks on soovitav segu 30 minuti - 1h järel kraapida tugeva kahviga külmunud osa mittekülmunud osaga ning lasta uuesti külmuda. Hoia segu sügavkülmas Enne serveerimist tõsta jäätunud segu 5-10 minutiks toatemperatuurile sulama. Täida blender külmutatud seguga ning purusta pulseeriva reziimi abil ühtlaseks. Serveeri kohe!
0 comments:
Postita kommentaar