Koorene lõhepasta

10 juuni 2011 2 comments

Väga lihtne ja maitsev roog, mis jõuab üpris tihti meie pere õhtusöögilauale.

Vaja läheb (3-4le):
linguine (või penne) pastat
200g lõhefileed
jupp porrut2dl kohvikoort
oliivõli
värskelt riivitud parmesani

Keeda pasta soolaga maitsestatud veel al dente. Samal ajal kui penne keeb, prae oliivõlis lühikest aega porru ning mõne minuti pärast lisa kuubikuteks tükeldatud lõhe. Prae kuni lõhe on kergelt valmis, lisa kohvikoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola, sidrunipipra ja vähese sidrunimahlaga. Sega kastme hulka keedetud pasta ning kuumuta paar minutit. Serveeri värskelt riivitud parmesaniga.

2 comments:

  • Anonüümne ütles ...

    Hei!

    Proovige seda pastat külmsuitsu lõhe, vahukoore, rooma salati, paprika, sibula, valge veini, basiiliku, pune ja emmentali juustuga. Valmistamise protsess on sama nagu kirjeldasite, kuid rooma salat tuleb lisada viimasena, siis kui tuli panni alt kustunud ning selle käega rebitud suupärased tükid pasta sisse segate.

    Ülihea!

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD