Nüüd selle roa juurde, mis nendes portsjonnõudes valmis. Mina valmistasin ühe poti Felidi terava kurgiga ning laste jaoks teise panin mahedamat felixi võileivakurki. Mõlemad potid söödi tühjaks ja kiideti.
6 suuremat kartulit
300g veise- või kodust hakkliha
100g Felixi võileivakurki või
100g Felixi teravat minikurki
150g riivjustu
soola
pipart
hakklihamaitseainet
Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda kartulikuubikuid u 5-7 minutit. Prae samal ajal hakkliha ning maitsesta soola, pipra ning hakklihamaitseainega. Tõsta ahjuvormi kihiti kartul, hakkliha, kuubikuteks lõigatud kurgid selliselt et kartul jääb viimaseks kihiks. Riputa üle riivjuustuga ning küpseta 200c juures 20-30 minutit. Maitseb hästi hapukoore-tilli külma kastmega. Selleks segasin 2/3 hapukoort, 1/3 majoneesi, natukese soola, sidrunipipra ning hakitud värsket tilli.
0 comments:
Postita kommentaar