Ühepajatoit on väga lihtne valmistada ja selle tegemiseks erilist retsepti polegi. Aga kuna see meie peres suht hitt söögiks osutunud siis mõtlesin et kuidas ma selle ikka siit välja saan jätta. Koostisainete kogused on umbkaudsed, sest mõnikord on liha suurem tükk ja toit lihasem, mõnikord on suurem kaalikas.
Vaja läheb:
600g Sea kaelakarbonaadi
2-3 porgandit
1 keskmine kaalikas
4-5 kartulit
soola
pipart
Lõika liha väikesteks tükkideks. Aja pliigiplaadil pann kuumaks ning prae lihakuubikud kergelt pruunikaks. Maitsesta soola ja pipraga. Järgmisena lõika kaalikas kuubikuteks ning lisa lihale. Vala haudumiseks ka pisut vett. Kolmanda komponendina lisa porgand ja viimasena kartuli kuubikud. Köögivilja ei ole mõtet väga pisikesteks kuubikuteks lõigata, sest muidu nad haudumisel lähevad liiga pudruks. Hauta madalamal kuumusel u 1h. Lõpus lisa vajadusel veel soola. Serveeri hapukoorega.