Täidetud mahlane kanafilee

16 oktoober 2010 0 comments
Kupatasin üle pika aja mehe kööki ja tänu Buduaaris toiminud Rannamõisa retseptimängu auväärsele teisele kohale on meil külmik linnuliste toite pungil, andsin talle tooraineks kanafilee ja ülejäänud komponendid kaevas ta ise meie külmikust välja. Roog sai imehea ja väärib proua kiidusõnu.
Vaja läheb:
2 suuremat kanafileed
soola
6viilu suitsupeekonit

Täidis:
50g riivitud juustu
1sl hapukoort
2 viilu päiksekuivatatud tomatit
1tl rohelist pestot
0,5 tomatit

1. Tee kanafilee keskele lõige, et tekiks nö tasku.
2. Haki tomat ja päiksekuivatatud tomat peeneks ning sega teiste komponentidega ühtlaseks massiks.
3. Täida kanafileetaskud täidisega ning kinnita tikkudega. Maitsesta pealt soolaga.
4. Aja praepann kuumaks ning pruunista kanafileed päiksekuivatatud tomatite õlis.
5. Mässi praetud, kuid jahtunud kanafileed suitsupeekonisse, aseta ahjuvormi või plaadile ning küpseta 200c juures 20 minutit.
Serveeri pasta või kartulitega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD