Hasselbacki kanafilee

05 märts 2016 0 comments

Hasselbacki kartuleid teavad paljud, kuid mulle jäi kusagil silma selliselt täidetud kanafilee. See roog valmib kiiresti ning maitseb oivaliselt. Ühest kanafileest oleks mõistlik valmistada roog kolmele, et päevane valgukogus ei saaks ületatud. Sobib suurepäraselt serveerimiseks värske salati kõrvale, mille juurde võib lisada täisterariisi , kinoad ja/või kaunvilju nt läätsesi või ube.

Vaja läheb:
1 kanafilee
75 g beebispinatit
60 g kodujuustu (nt Otto klassikaline)
60 g riivjuustu või riivitud mozzarellat
1sl oliiviõli
1 küüslauguküüs
jahvatatud himaalaja soola
jahvatatud pipart
tšillihelbeid

Lõika kanafileesse piklikult 6-8 umbes 1 cm vahedega lõiget. Maitsesta soola, pipra, jahvatatud tšillihelvestega. Kuumuta pannil oliiviõli ja lisa beebispinat ning purustatud küüslauk. Kuumuta kuni spinat on tõmbunud kokku. Maitsesta kergelt himaalajasoolaga. Haki spinatit väiksemaks ning sega kokku kodujuustuga. Täida kanafilee vahed kodujuustu-spinatiseguga ning riputa peale riivjuust. Kuumuta ahi 180C-ni ning küpseta kanafileed 20 minutit. Serveeri koheselt.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD