Köögiviljased ahjulihapallid

28 oktoober 2015 0 comments
Ahjus on hea valmistada suurem kogus lihapalle ning kui nende sisse saab ka korraliku koguse köögivilja ja kaunvilja sisse panna on veelgi parem. Kui hakkliha ei ole väga kvaliteetne hakkab küpsetamise ajal pallide seest rohkelt vedelikku välja ajama, seega varuge kindlasti väga kvaliteetset hakkliha - või võimaluse korral valmistage hakkliha ise.

vaja läheb:
1 kg kodust kvaliteetset hakkliha
75 g riivitud porgandit
50 g riivitud peeti
75 g kikerherneid
1/2 valget sibulat
2 küüslauguküünt
soola- pipart
1 muna

Püreesta kikerherned ja sega porgandi ja peediga. Lisa muna, hakitud sibul, küüslauk ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi tugevad pallid või pätsid ning küpseta 200c ahjus umbes 20 minutit.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD