Lihtne magustoit, kus saab edukalt ära kasutada sügavkülma eelmisel hooajal varutud marjad. Mina selkorral tegin sõstarde ja vaarikatega, kuid olen teinud ka maasika ja rabarberiga.
Vajad, 4-le:
300 g külmutatud või marju (mina kasutasin mustsõstraid, punaseid sõstraid ja vaarikaid)
1 tl vaniljesuhkrut
500 g ploomi ricotta kohupiimakreemi (Otto)
100 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
50 g vahukoort
50 g tumedat šokolaadi
50 ml hakitud pistaatsiapähkleid (või muid pähkleid)
Vala väiksesse potti vahukoor ning kuumuta peaaegu keemiseni, lisa tükeldatud šokolaad ning sega kuni šokolaad on sulanud. Mikserda kokku ricotta ning toasoe toorjuust. Tõsta suure kausi põhja külmutatud marjad, raputa peale vaniljesuhkur. Tõsta peale ricottakreem. Nirista kreemile sulatatud šokolaad ning puista üle hakitud pähklitega. Serveeri.
Vajad, 4-le:
300 g külmutatud või marju (mina kasutasin mustsõstraid, punaseid sõstraid ja vaarikaid)
1 tl vaniljesuhkrut
500 g ploomi ricotta kohupiimakreemi (Otto)
100 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
50 g vahukoort
50 g tumedat šokolaadi
50 ml hakitud pistaatsiapähkleid (või muid pähkleid)
Vala väiksesse potti vahukoor ning kuumuta peaaegu keemiseni, lisa tükeldatud šokolaad ning sega kuni šokolaad on sulanud. Mikserda kokku ricotta ning toasoe toorjuust. Tõsta suure kausi põhja külmutatud marjad, raputa peale vaniljesuhkur. Tõsta peale ricottakreem. Nirista kreemile sulatatud šokolaad ning puista üle hakitud pähklitega. Serveeri.
0 comments:
Postita kommentaar