Soe moosileib kohupiima ja pähklitega

21 september 2012 0 comments
Tundub ju veider kooslus kui kokku panna leib, moos, kohupiim ja pähklid, kuid tegelikult on maiste äärmiselt hea. Seda rooga võib süüa kui magustoitu kuid samuti sobib ooteks, magusasõpradele sobib hästi ka hommikusöögiks. Moosiks võib kasutada nii kuumutatud kui toormoosi ja kindlasti tuleb kõrvale juua külma piima.

Vajad (4 tk)
2 kahepoolset Fresh mitmeviljaleivakest
4 sl vaarikamoosi
250 g kohupiima või ricottat (Otto)
1 muna
1 sl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut
peotäis röstitud metspähkleid

Sega kohupiim, muna, suhkrud ühtlaseks. Haki metspähklid ja pool purust sega kohupiimamassi hulka. Määri leibadele vaarikamoos, määri peale kohupiimasegu ning pudista peale metspähklid. Küpseta 200C ahjus 15 minutit või kui saiad on pealt kuldsed. Söö soojalt.



0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD