Kartuli-tomati ahjuvorm

03 mai 2012 0 comments
Lihtne toit argipäevaks. Sobib ideaalselt liha kõrvale.


Vaja läheb (3-4 portsionit):
500 g kartulit
400 g tomatit
1 suuem sibul
oliivõli
soola - pipart
100g riivjuustu
3dl vett

1. Viiluta tomat, kooritud kartul ja sibul ühtlasteks viiludeks.
2. Kuumuta ahi 180C-ni ja määri ahjuvorm ohtralt oliivõliga kokku.
3. Lao vormi põhja sibul, sellele kartul ja tomat. Maitsesta soola ja pipraga, piserda pisut oliivõliga ning raputa peale riivjuust.
4. Korda kõikide komponentidega samamoodi ning viimase kihina lao sibul, kartul ja tomat vaheldumisi. Maitsesta soola ja pipraga, piseda peale oliivõli ning kata riivjuustuga. Vala peale vesi ning pane vorm ahju.
5. Küpseta umbes tund aega või kuni kartulid on pehmed. Kartulite pehmenemise aeg sõltub kartuli viilu paksusest, seega enne vormi ahjust eemaldamist on mõistlik kartulit proovida.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD