Tomatisupp hakklihaga

01 mai 2011 0 comments
See supp saab taaskord tiitli - supp sellest, mis külmikus leidub. Lapsed millegipärast sellest supist vaimustuses polnud, kuid minu ja meespoole arvates oli see küll vägagi hea. Eriti hea veel seetõttu ka, et tänane ilm oli kuidagi nii külm, kuigi päike paistis, siis oligi hea kõht sooja supiga täita. Lisasin täna supi sisse lillkapsast, kuid see eriliselt seal kuidagi maitset ei täiendanud, seega järgmisel korral jätan ilmselt välja.


Vaja läheb:
300g hakkliha
100g varssellerit
60g sibulat
1 küüslauguküüs
20g võid
3-4 kartulit
390g purustatud tomateid ürtidega
1 l vett +0,5 köögivilja puljongikuubikut
hakklihamaitseainet

1. Sulata potis või, lisa tükeldatud varsseller, sibul ja küüslauk. Prae madalal kuumusel u 10 minutit.
2. Prae hakkliha kergelt pruuniks ning maitsesta hakklihamaitseainega.
3. Vala sibula-selleri segu peale puljong ning lisa kuubikuteks lõigatud kartul. Keeda pisut ning lisa hakkliha ning purustatud tomatid. Vajadusel maitsesta soolaga ning serveerida sobib ka hapukoorega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD