Täidetud portobello seened

25 veebruar 2011 0 comments
Ma ei ole tegelikult üldse eriline seenetoitude armastaja aga sõbranna mees ajas oma valmistatud portobello seente valmistamise jutuga mul isu peale. Portobello seen on suur aedšampinjon, mis on tumeda värvusega ning vähemalt 4cm suurune. Valmisid täidetud portobello seened milleks läks vaja:


3 portobello seent
150g kanahakkliha
2 küüslauguküünt
1tl punast pestot
kirsstomateid
1 pakk Otto ricotta kohupiima
soola
riivjuustu
praadimiseks oliivõli

Puhasta seened prahist (aga ära pese, kuna see kaotab maitset, hea on puhastada väikse harjaga vmt), eemalda seene jalg (seda ära söö). Prae väheses oliivõlis tükeldatud küüslauguküüned, lisa kanahakkliha. Kui hakkliha on valmis lisa pesto, kirsstomatid, ricotta. maitsesta soolaga. Keera seen tagurpidi ning täida hakklihaseguga. Raputa peale riivjuustu ning küpseta 180C juures 15.- 20 minutit.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD