Quesadilla

04 jaanuar 2011
Kui võileivad on end ükshetk ammendanud siis hea vaheldus on valmistada quesadillasi. Quesadillad on mehhiko toit, mis klassikaliselt on tehtud peamiselt kokkuvolditud nisu tortillast ja sisaldab sulavaks küpsetatud juustu.
Minul valmisid täna sellised versioonid - mis peamiselt olid tingitud kodus olevast lapsest ja sellest, mis kapis leidus.

Vaja läheb (kogus 2le)
2 tortillat
sinki
juustu
majoneesi
1sl magusat tšillikastet
riivjuustu

kastmeks:
hapukoort
majoneesi
1tl mädarõigast
soola
sidrunimahla

1. Määri üks tortilla majoneesiga ja teine magusa tšillikastmega. Laota tortillale sink ja juust. Aseta tortillad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Kuumuta ahi 180c, pane tortillad ahju ning küpseta kuni juust on sulanud ja pealispind tundub krõbe. Võta ahjust välja ning murra tortillad kuumalt pooleks ning lõika neljaks.
3. Kastme jaoks sega 3osa hapukoort, 1 osa majoneesi 1 tl mädarõikaga. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD