Vaja läheb:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPyKLiajVAiuf3hmOLX3lql3Gct_0YEfQQ2gLXKUsX6trF1uF0gkIIT1AnxkrtcPhiEWJMQI1c_yVIbvVxfVNWsnpnXtHbXVLsJEzzdXK0oGcFZRK7zPIHd6e-Rkr7Ix0Et20wbQKyZGE5/s320/kana_suvik%25C3%25B5rvitsa+supp.jpg)
20g võid
2 kanarinnafileed, lõigatud õhukesteks viiludeks
1 keskmine suvikõrvits riivitult
1 sibul, riivitud
2 küüslauguküünt, purustatud
1 sl jahu
7 dl kanapuljongit
2dl vahukoort
1. Sulata või suures potis. Lisa kanaliha ja prae keskmisel tulel 1-2 minutit. Lisa riivitud sibul ja suvikõrvits ning purustatud küüslauk. Pruunista 5 minutit aegajalt segades.
2. Segamise ajal lisa jahu ning kuumuta 1 minut. Lisa puljong, lase keema ja sega, kuni supp läheb natukene paksemaks. Alanda kuumust ning lase veel podiseda veel 1 minut. Lisa vahukoor ja lase 2 minutit keeda. Maitsesta soovi järgi ning serveeri.