Kanakotletid

20 juuli 2010 0 comments

Ükskord, kui me perega Velveti kohvikus söömas käisime, tellisime lapsele kanakotletid. Teadagi aga laste söömist, tähendab see alati seda, et üle poole toidust jääb alles, või on lastel alateadlik mure sellepärast, et vanematel mingil juhul kõhtu üleliigset ruumi ei jääks. Sellest ajast jäi mulle nende maitse kummitama ning kodus mõtlesin, et proovin järgi ja vaatan mis välja tuleb. Välja tulid imehösti ning võiks öelda et maisesid lausa samahästi ja pealegi, neid on väga lihtne valmistada.

Vaja läheb u 10 kotleti jaoks:
300g delikatess kanahakkliha
2 viilu saia
1 muna
1 küüslauguküüs
soola
pipart
soovi korral mandlilaaste

Sega kõik komponendid kokku. Kuna segu jääb pisut vedel, et korralikke pätse vormida ei saa, siis on hea kotletid tõsta kas pannile või grillile lusika abil. Hea maitse annavad mandlilaastud, mida võib enne praadimist kotlettidele peale raputada.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD