Ma ei ole viimasel ajal eriline koogisõber aga see kook oli küll ülimaitsev ning viis lausa keele alla :)
Proovige, enne kui viigimarjad otsa saavad.
Vaja läheb:
150 g röstitud india pähkleid
150 g pehmeid kuivatatud datleid
440 g kodujuustu hapukoorega (Otto)
200 ml vahukoort
70 g suhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu (philadelphia)
300 ml mangopüreed (Bonne)
8 lehtzelatiini
1. Purusta pähklid köögikombainis ning lisa datlid. Töötle kuni põhi on piisavalt kleepuv. Suru põhi 24 cm lahtikäiva koogivormi põhja ning tõsta täidise ajaks külmikusse tahenema.
2. Püreesta kodujuust. Vahusta suhkur ja vahukoor. Lisa maitsestamata toorjuust ning vahusta kuni saavutad ühtlase massi. Lisa juurde kodujuust ja mangopüree ning sega ühtlaseks.
3. Aseta želatiinilehed külma vette 5 minutiks ligunema. Pigista üleliigne vedelik lehtedest välja ning sulata mikrolaineahjus või väikses klaasis, mis on asetatud kuuma vette. Sega ettevaatlikult sulatatud želatiin täidisesse. Vala täidis koogipõhjale ning aseta 4h kuni üleööks külmkappi tahenema.
Enne serveerimist kaunista viigimarjadega.
Proovige, enne kui viigimarjad otsa saavad.
Vaja läheb:
150 g pehmeid kuivatatud datleid
440 g kodujuustu hapukoorega (Otto)
200 ml vahukoort
70 g suhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu (philadelphia)
300 ml mangopüreed (Bonne)
8 lehtzelatiini
1. Purusta pähklid köögikombainis ning lisa datlid. Töötle kuni põhi on piisavalt kleepuv. Suru põhi 24 cm lahtikäiva koogivormi põhja ning tõsta täidise ajaks külmikusse tahenema.
2. Püreesta kodujuust. Vahusta suhkur ja vahukoor. Lisa maitsestamata toorjuust ning vahusta kuni saavutad ühtlase massi. Lisa juurde kodujuust ja mangopüree ning sega ühtlaseks.
3. Aseta želatiinilehed külma vette 5 minutiks ligunema. Pigista üleliigne vedelik lehtedest välja ning sulata mikrolaineahjus või väikses klaasis, mis on asetatud kuuma vette. Sega ettevaatlikult sulatatud želatiin täidisesse. Vala täidis koogipõhjale ning aseta 4h kuni üleööks külmkappi tahenema.
Enne serveerimist kaunista viigimarjadega.
0 comments:
Postita kommentaar