Šokolaadimuffinid seest vedela šokolaadi ja põldmarjadega

25 märts 2012 0 comments
Äärmiselt lihtne viis valmistada maitsvad muffinid, mida täiendada meelepäraste lisanditega. Mina, šokohoolikuna, armastan eriti seda kui muffinit hammustes üllatab vedel soe šokolaad ning põldmarjad annavad mõnusat haput marjasust. Ricottat lisasin seetõttu, et alati annab muffinitaignale jogurti, kohupiima või ricotta lisamine juurde mahlasust.

vajad: 12 keskmise muffini valmistamiseks:
1 pakk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
100g võid
200g vett
250g ricotta kohupiimapastat (Otto)
tükeldatud tumedat küpsetusšokolaadi (Odense 55%)
külmutatud põldmarju

Sega muffinipulber vee ja sulatatud võiga ühtlaseks. Sega hulka ricotta. Täida muffinivormid taignaga ning torka iga vormi sisse üks (kaks) tükk (i) tumedat šokolaadi ning 1-2 külmutatud põldmarja. Küpseta 200c ahjus 12-14 minutit.
*Vilma ja Odense tooteid jagas katsetamiseks Kalev

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD