Lihtne pizza röstitud köögiviljade, peekoni ja ricottaga

03 veebruar 2012 0 comments
Ideaalne ja kiire roog lõunaks ning kui pitsapõhjade valmistamisega ei ole viitsimist jännata saab edukalt tortillasid kasudades või veelgi parem, täisteratortillasid kasutades, peaaegu, et tervisliku kiirtoidu.



Vajad 2-4le: 
4 täisteratortillat
1 paprika
1 sibul
2dl purustatud tomateid ürtidega või tomatipastat ja pizza maitseainet
1 küüslauguküüs
200g ricotta kohupiima
200g kirsstomateid
30g suitsupeekonit
35g riivitud parmesani
50g riivjuustu

Lõika paprika ja sibul ribadeks. Kuumuta ahi 250C- ni ning rösti sibulat ja paprikat, kuni nad muutuvad äärtest tumedamaks, tõsta ahjust välja.
Määri tortilladele purustatud tomatid. Kui kasutad purustatud tomateid millele ei ole lisatud ürte või tomatipastat raputa enne täidise lisamist pisut pizza maitseainet. Lao peale peeneks hakitud küüslauk ja röstitud sibul. Tõsta lusikaga peale ühtlaselt ricotta, pooleks lõigatud kirsstomatid, paprika ja suitsupeekoni ribad. Riputa peale riivitud parmesan ja riivjuust.
Küpseta 200C ahjus 7-10 minutit. Söö soojana!

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD