
olnud seda viitsimist, et esimest korda keedutaigna tegemisega mässama hakata. Täna, kui lastega õue läksin ja sealt kärekülm tuul vastu puhus ning meid 10 minuti pärast tuppa tagasi ajas, mõtlesin, et miks mitte täna sellega algust teha :)
Keedutaigna retsept pärineb Toidutarest, õnnestus suurepäraselt, ainult, et algselt ma ei saanud pihta, kui suurt kogust see 1 portsjon endast kujutab. Ei julgenud 2 portsjonit ka ette võtta, et ju sellest peaks ikka piisama ning tõesti, neid sai nii palju, et pidin endalt õhtuks külalised kutsuma, kuna üksi ma neid küll ei jaksa ära süüa.
Täidiseks kasutasin:

150 ml vahustatavat vaniljekastet (Flora Vanilla)
250g Otto ricotta kohupiimapastat
2sl suhkrut
1sl sidruni mahla
1/8 tl vaniljepulbrit
Vahusta mikseriga vaniljekaste ja suhkur vahukoore paksuseks, sega ettevaatlikult ricotta, sidrunimahl ning vaniljepulber. Täida vahetult enne söömist tuuletaskud täidisega ning naudi pühapäeva :)