Suitsujuustune kartuli-hakklihavorm

12 september 2010 0 comments
Sellel päeval, kui seda toitu tegin, siis tegelikult oli osadest toorainetest plaanis hoopis teine toit. Kuid, kuna laps soovis just kartulit ja liha, siis mõtlesin, et teen midagi mis oleks küll kartul ja liha, kuid pisut teistsugune tavapärasest. Lõpptulemus oli hea, kuid piima asemel tuleks kasutada kas vahukoort või koguseliselt vähem piima, sest ilmselt tänu juustu kogusele jäi vorm pisut vedel.
Vaja läheb:
25g võid
2 sibulat
4 küüslauguküünt
240 g hakkliha
500 g kartuleid
50g riivjuustu
100g suitsujuustu
2dl vahukoort
soola ja musta pipart

Kuumuta pannil või ja prae tükeldatud sibul, hakitud küüslauk ning hakkliha, kuni need muutuvad kuldseks. Maitsesta kergelt soolaga. Koori ja riivi kartulid jämeda riiviga. Keeda riivitud kartuleid 5 minutit soolaga maitsestatud vees, nõruta ja vala kaussi. Sega juurde sibul, küüslauk, liha, riivitud juustud ning vahukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Vala segu ahjuvormi ja küpseta 200C ahjus 25 minutit.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD