Lillkapsa püreesupp

28 september 2010 0 comments
Vaja läheb:

500g lillkapsast
1 kartulit
1 sibulat
1,5 köögivilja puljongikuubikut
7 dl vett
2 dl kookospiima
2 sl võid
soola
pipart
2 viilu saia

1. Lõika kartul ja sibul tükkideks ning jaga lillkapsas õisikuteks. Kuumuta potis või, lisa köögiviljad ning prae neid 10 minutit keskmisel kuumusel.
2. Lase vesi keema ning lisa koos puljongikuubikute ning kookospiimaga köögiviljadele. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Lase haududa kuni kapsas on pehme. Püreesta ning timmi veel soola ja pipraga maitset.
4. Lõika sai kuubikuteks ning küpseta ahjus u 150c juures paar minutiti, kuni sai muutub krõbedaks.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD