tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post7073081679347045204..comments2023-05-16T18:20:33.620+03:00Comments on TOIDUJUTUD: Endiselt maailma parim rabarberikookKristelhttp://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-17550926759332464382022-06-30T14:33:54.479+03:002022-06-30T14:33:54.479+03:00Olen seda kooki teinud sellel aastal juba mitu kor...Olen seda kooki teinud sellel aastal juba mitu korda nii enda perele kui ka suuremale seltskonnale ja kiidusõnu jääbki igalt poolt tulema. Jogurtit ei ole põhja pannud kuna ei ole kodus olnud ja endiselt sama hea. Kohupiima olen kasutanud tavalist kui ka isegi tuubi, oleneb mis kodus on ja supper hea ikkagi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-84551216255076449042018-06-01T08:00:30.995+03:002018-06-01T08:00:30.995+03:00Olen alles avastanud selle retsepti ja tõesti on m...Olen alles avastanud selle retsepti ja tõesti on maailma parim kook �� Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-44705430147422395502015-06-26T15:49:33.208+03:002015-06-26T15:49:33.208+03:00Selle aasta jooksul teen seda kooki juba kolmandat...Selle aasta jooksul teen seda kooki juba kolmandat korda. Lisasin natuke kookoshelbeid. On tõesti parim rabarberikookLiinahttps://www.blogger.com/profile/06573683385371307757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-40049449535398614212015-06-14T17:55:11.931+03:002015-06-14T17:55:11.931+03:00Ma ei saanud mitte kui midagi aru.Nõme!!!!!!Ma ei saanud mitte kui midagi aru.Nõme!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-22212958093247140852015-06-07T10:24:03.940+03:002015-06-07T10:24:03.940+03:00Miks siin nii kiidetakse seda retsepti,tegin eile ...Miks siin nii kiidetakse seda retsepti,tegin eile ja see 700g rabarberit oli ikka liiast.Proovin uuesti poole väiksema kogusega.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-50527369571330179902014-06-19T19:17:12.428+03:002014-06-19T19:17:12.428+03:00Üks kõige paremaid rabarberikooke! Suussulav nagu ...Üks kõige paremaid rabarberikooke! Suussulav nagu öeldi :) Suur aitäh sellise retsepti eest! Ingridnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-975476015254927562014-06-08T17:32:22.456+03:002014-06-08T17:32:22.456+03:00Kes ei saa beseega hakkama, võin jagada väga lihts...Kes ei saa beseega hakkama, võin jagada väga lihtsaid nippe - nimelt ei tohi mingil juhul hakata külmakapist võetud mune vahustama, need peavad tingimata olema toasoojad ja võimalikult hiljuti munetud (poemunade puhul on seda keeruline kontrollida). Lisaks ei tohiks vahustuskauss olla plastikust ning suhkru (koos veidikese tärkilisega) lisan ma siis, kui vaht on juba pehme, mitte kohe alguses. Kui vaht on juba kõvem, läikivam, siis lisan ma valgeveiniäädikat/sidrunimahla (ehk kuni 1 tl). Tulemus on tulnud alati suurepärane. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-18509559881172972652013-06-21T10:26:48.425+03:002013-06-21T10:26:48.425+03:00Jah, on järgmine hommik, koogist on pool äragi söö...Jah, on järgmine hommik, koogist on pool äragi söödud. :) Maitseb hästi! Munavalge bezee õnnestus ideaalselt. Kuna mul on ricotaga vähe kogemusi (loe: kogemused puuduvad :)), siis prooviksin järgmine kord mõnda muud "kandilise" ricota asemel. Millise tootja milline toode oleks sellele koogile kõige sobivam?Üllenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-78726902291224759312013-06-21T09:13:15.867+03:002013-06-21T09:13:15.867+03:00See pabki natuke vedelam jääma - see tagab et täid...See pabki natuke vedelam jääma - see tagab et täidis on kreemine, mitte munane. Nüüdseks peaks kook olema juba valmis - kuidas tulemus tuli?Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-59047452445803389212013-06-20T22:23:59.218+03:002013-06-20T22:23:59.218+03:00Mul parajasti kook ahjus. Ootab, et munavalge peal...Mul parajasti kook ahjus. Ootab, et munavalge pealt kuldseks läheks. Ehmatas aga see, et riccotta (kasutasin neid Otto kandilisi) ei läinudki kõvaks, kui, siis ehk natukene - lasin lausa kauem kui 20 minutit küpseda :( Nüüd ei teagi, kas olen midagi valesti teinud või läheb riccotta jahtudes tahkemaks. Kahtlusti tekitas ka see, et täidisesse läks ainult 1 muna (?). Praegu, kui ahju vaatan, on küll kõik super kaunis, munavalge hakkab värvi muutma... aga mis seal sees on....? palun öelge, et nii peabki :)<br />Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05312794044626752216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-69047885967129700422013-06-11T16:45:43.313+03:002013-06-11T16:45:43.313+03:00antud retseptis ei ole vaja seda mahla siduda, kun...antud retseptis ei ole vaja seda mahla siduda, kuna eelnevalt pannakse rabarberid suhkrusse seisma ning hiljem kasutatakse eraldunud mahl täidises ära. Soovi korral võib muidugi kartulitärklist mahlast tühjaks jooksnud rabarberitele segada, et juhul kui küpsedes hakkavad rabarberid veel mahla ajama, ei muudaks see kooki vedelamaks.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-8539388533702088742013-06-11T14:44:43.553+03:002013-06-11T14:44:43.553+03:00Minu arust pannakse kartulijahu selleks, et see ve...Minu arust pannakse kartulijahu selleks, et see vedelikku seoks, olen kohanud retsepte, kus marjad tuleb natukese kartulijahuga segada. Kajahttps://www.blogger.com/profile/08737577087948120952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-3043413199558209362013-06-08T10:39:37.687+03:002013-06-08T10:39:37.687+03:00Rõõm kuulda, et see retsept nii palju positiivset ...Rõõm kuulda, et see retsept nii palju positiivset tagasisidet saab ja veelgi toredam on koogi valmistajad on leidlikud ja olenemata asendustest on valminud kook meeltmööda.<br />Anonüümne - koogi võib valmis teha eelmisel päeval küll, kuid peal olev besee kaotab kindlasti pisut oma maitseomadustelt.<br />Unknown - ma ei ole kartulijahu rabarberile lisanud ja tegelikult kuulen sellisest omadusest esmakordselt. Kas tõesti kartulijahu ajab rabarberi vett jooksma? peaks proovima.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-66363573489741362272013-06-07T21:17:55.875+03:002013-06-07T21:17:55.875+03:00Kas rabarberimahla jooksmiseks on keegi peale minu...Kas rabarberimahla jooksmiseks on keegi peale minu ka seganud rabarberile pisut kartulijahu? On see vale?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03559600980086687622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-17610549529644572142013-06-07T11:04:07.701+03:002013-06-07T11:04:07.701+03:00kas see sobib ka eelmine päev valmis teha ja külmk...kas see sobib ka eelmine päev valmis teha ja külmkapis hoida või kaotab oma hõrku maitset?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-55714354285364536622013-06-04T20:08:53.114+03:002013-06-04T20:08:53.114+03:00tõesti super kook. aitäh retseptijagajale. Modifit...tõesti super kook. aitäh retseptijagajale. Modifitseerisin täidist kodujuustuga (meie külapoes polnud nii peent asja nagu ricotta) ja see ei olnud kindlasti halvem. libliklindhttps://www.blogger.com/profile/09172443188455048503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-55541510122470092922013-06-02T01:47:57.841+03:002013-06-02T01:47:57.841+03:00Pean ka ytlema et vaga hea on, minul onnestus ilus...Pean ka ytlema et vaga hea on, minul onnestus ilusasti, rabarbist tuli kull mahla valja parast lahti loikamist aga see rabarber lihtsalt. Vaga, vaga maitsev. Kiidud kokale. Puhvis Kukkhttps://www.blogger.com/profile/03140201227747507134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-60574277584263532852013-05-30T17:57:45.683+03:002013-05-30T17:57:45.683+03:00Proovisin ka retsepti ära:) Selline mõnus-mahlane ...Proovisin ka retsepti ära:) Selline mõnus-mahlane suutäis. Ei ole liiga hapu ega liiga magus. Retseptist kaldusin aga natuke muidugi kõrvale - ricotta ära ostetud, avastasin tegema hakates, et ideaalis peaks pastaga tegu olema:( Ühest kommentaarist tulenevalt lisasin siis ricotta kohupiimale natuke maasikamoosi ja lasin saumiksriga massi kreemisemaks. Bežee ei õnnestunud sel korral kahjuks ka minul - olgugi, et hoolikalt kõik nõud üle pesin ja kuivatasin ning munavalged otse külmkapist võtsin, tekkis koheva vahu asemel tihe munavalge kreem:( Kuna pole varem sidrunimahla kasutanud, ei tea, kuivõrd selles asi võis olla. Maitset see aga õnneks ei rikkunud:)<br />Üks kõrvalekalle retseptist oli tegelikult veel - jogurti asemel kasutasin taignas hapukoort ning kuna taigna rullimine pole mu lemmiktegevus, siis vajutasin kätega taigna vormi põhja-äärtele:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-52084571077393142762013-05-28T15:25:00.283+03:002013-05-28T15:25:00.283+03:00Rõõm kuulda, et ka mehed on niivõrd tublid ja teev...Rõõm kuulda, et ka mehed on niivõrd tublid ja teevad kooke. Super!<br />Beseega ongi nii, et see õnnestuks tuleb jälgida et nii kauss ja vispel, kus munavalget vahustada peaks olema piinlikult puhtad ning munavalge eraldamisel kollasest ei kukuks munavalge sisse mitte pisematki munakollase tükki - Kui kõik nimetatud on korras siis peaks besee igaljuhul õnnestuma! Edaspidiseid edukaid katsetusi soovides, KristelKristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-48210513263674519232013-05-27T23:45:09.432+03:002013-05-27T23:45:09.432+03:00Väga hea tõepoolest, kasutasin maasika-ricottat. K...Väga hea tõepoolest, kasutasin maasika-ricottat. Kahjuks besee ei õnnestunud seekord eriti aga mis sa meesterahva kohta ikka esimese korraga tahad :D<br />Aitäh!Andrusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-23435233852462391662013-05-17T09:12:04.108+03:002013-05-17T09:12:04.108+03:00Ma arvan küll, et topeltkogusega peaks plaadikoogi...Ma arvan küll, et topeltkogusega peaks plaadikoogi jaoks piisama.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-79434539367899176092013-05-16T21:46:52.191+03:002013-05-16T21:46:52.191+03:00Kui topelt kogus teha kas siis on piisav plaadikoo...Kui topelt kogus teha kas siis on piisav plaadikoogi jaoks?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-56505278833356341702012-06-06T17:00:12.605+03:002012-06-06T17:00:12.605+03:00No kui nii hea reklaam on tehtud, siis pean seda k...No kui nii hea reklaam on tehtud, siis pean seda ka täna tegema hakkama. Näis, mis mul välja tuleb...MirQhttps://www.blogger.com/profile/02577029885087881081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-78172545360457388502012-05-24T16:18:52.552+03:002012-05-24T16:18:52.552+03:00Täiesti nõus! Sel aastal olen juba seda kooki tein...Täiesti nõus! Sel aastal olen juba seda kooki teinud ja ma üldsegi veel kahtlen kas hakkan midagi uudset leiutama kui nii hea koogiretsept on varnast võtta.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-76438444016051092092012-05-12T20:04:35.658+03:002012-05-12T20:04:35.658+03:00See kook on auga oma nime ära teeninud! Eelmisel a...See kook on auga oma nime ära teeninud! Eelmisel aastal ma ei mäleta mitu korda sai seda tehtud ja täna siis sai selle aasta esimene rabarberikook just valmis. mmmmmm....Margit Villemshttps://www.blogger.com/profile/17145055665906518919noreply@blogger.com