tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post3957005799342540167..comments2023-05-16T18:20:33.620+03:00Comments on TOIDUJUTUD: Raffaello kookKristelhttp://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-54532709764247155242015-11-15T12:44:53.109+02:002015-11-15T12:44:53.109+02:00Minul jäi kook liiga lääge ja vedelMinul jäi kook liiga lääge ja vedelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-43181566239094407632015-11-09T21:32:23.606+02:002015-11-09T21:32:23.606+02:00Tere! Küsimused sellised. 80mandlit tähendab et lo...Tere! Küsimused sellised. 80mandlit tähendab et loen ära 80tervet mandlit ja setan need plaadile? Ja mis vahvlit kasutatakse? Kas saaksite soovitada näiteks mõnda head firmat? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-86887819964687396752015-04-08T22:02:58.246+03:002015-04-08T22:02:58.246+03:00Tegin ka täna seda kooki, kuid jäi ka vedel. Kasut...Tegin ka täna seda kooki, kuid jäi ka vedel. Kasutasin kookoskoort ning õiget sulatusšokolaadi, kuid ei tea mis läks viltu. <br />Kuid maitse oli väga hea ning proovin veel kord.Kailihttps://www.blogger.com/profile/00890634869696930812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-7773764513624492072015-02-24T14:29:58.510+02:002015-02-24T14:29:58.510+02:00Arvan, et täidise õnnestumine sõltub oluliselt šok...Arvan, et täidise õnnestumine sõltub oluliselt šokolaadist. Kõige parem oleks ehk kasutada valget sulatusšokolaadi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-60062722900315710772014-10-28T22:15:10.329+02:002014-10-28T22:15:10.329+02:00Mida tähendab 80 mandlit? Kas seda,et 80 väikest m...Mida tähendab 80 mandlit? Kas seda,et 80 väikest mandli tükki? Või midagi muud? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-20139678590175080212014-05-11T18:10:36.009+03:002014-05-11T18:10:36.009+03:00Tegin emadepäevaks seda kooki. Vähendasin täidises...Tegin emadepäevaks seda kooki. Vähendasin täidises veidi kondenspiimakogust, panin 100 g. Imehea kreemjas kook, eriti maitsev on koogi põhi (kasutasin vanillitäidisega vahvleid) :)Kokkamas95https://www.blogger.com/profile/08983090981438817089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-22469360646402178192014-03-30T11:29:16.815+03:002014-03-30T11:29:16.815+03:00Minul jäi ka kook vedel. Kasutasin suhkruvahvlit. ...Minul jäi ka kook vedel. Kasutasin suhkruvahvlit. Muidu kook on väga maitsev. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-71932294954564625122014-01-15T09:30:51.408+02:002014-01-15T09:30:51.408+02:00mina lisasin rohkem valget shokolaadi (kasutasin s...mina lisasin rohkem valget shokolaadi (kasutasin sidrunimaitselist kokku ca 280g), panin Philadelphia toorjuustu lahjat versiooni (3%) ja riivisin (lisaks veidi suuremale kogusele sidrunimahla lisamisele) sisse sidrunikoort ja tulemus oli väga mõnus sidrunine ja tasakaalus. ei jäänud üldse vedel (kasutasin ikka korralikku kookoskoort). Ainuke probleem oli vahvlipõhjaga - valisin maitsetud suured vahvlid, mida oleksin pidanud oluliselt purumaks tegema, sest hiljem need enam koos ei püsinud (või oleks pidanud olema oluliselt rohkem kondentspiima, mis neid koos oleks hoidnud?). Vahukoorekihi jätsin ära. Sain koogi ca 20 minutiga valmis (tõstsin jahedasse esikusse ja 2 tunni pärast juba serveerisin) ja maitse oli väga mõnus! Sain kiita.Riinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-34946573159090826582014-01-02T21:02:40.221+02:002014-01-02T21:02:40.221+02:00Kahjuks minu kook jäi ka täiesti vedel. Kasutasin ...Kahjuks minu kook jäi ka täiesti vedel. Kasutasin õigeid koostisaineid. Maitselt ideaalne, aga täidist tuleks tuunida.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-28594013813239665842013-11-22T23:52:03.473+02:002013-11-22T23:52:03.473+02:00nagu retseptis on kirjas - kook on tehtud 24cm läb...nagu retseptis on kirjas - kook on tehtud 24cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Edukat koogivalmistamist :)Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-27291961148743199112013-11-22T20:37:33.259+02:002013-11-22T20:37:33.259+02:00Kui suure vormi sisse on tort tehtud?Kui suure vormi sisse on tort tehtud?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-73971135408506129592013-09-13T19:23:06.379+03:002013-09-13T19:23:06.379+03:00Võib kasutada nii tavalisi kui kreemiga vahvleid.Võib kasutada nii tavalisi kui kreemiga vahvleid.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-68411645234065329632013-08-28T16:25:39.730+03:002013-08-28T16:25:39.730+03:00Vabandust, kas kasutada tuleb maitseta vahvlipõhja...Vabandust, kas kasutada tuleb maitseta vahvlipõhjasid või kreemiga valgeid vahvleid?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-21691273798301281272013-08-06T15:49:09.284+03:002013-08-06T15:49:09.284+03:00Väga kahju, et kook vedel jäi. Kas kasutasite ikka...Väga kahju, et kook vedel jäi. Kas kasutasite ikka kookoskoort, mitte kookospiima? Kui kook jäi teie jaoks pisut liiga magus võite suhkruga kondenspiima asendada suhkruta kondenspiimaga ning et kindel olla et taheneb õigesti lisada rohkem šokolaadi.Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-50380935173202880662013-08-06T15:32:50.619+03:002013-08-06T15:32:50.619+03:00Tegin täpselt retsepti järgi ja kook jäi üsna vede...Tegin täpselt retsepti järgi ja kook jäi üsna vedel. Kusjuures külmas seisis ca 10 tundi.<br />Minu maitse jaoks ka natuke liiga magus- lääge, kuigi panin nii sidrunimahla (retsepti järgi), kui veidi soola.<br />Ilmselt proovin korra veel teha, kuid midagi peaks retseptis muutma. Vbl rohkem sokolaadi ja vähem kookoskoort vm.<br />Kas teistel ei ole vedel jäänud?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-63633981900689778122013-04-27T15:44:04.395+03:002013-04-27T15:44:04.395+03:00Rõõm kuulda, et maitses :)Rõõm kuulda, et maitses :)Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-8220702627841769482013-04-27T14:27:32.544+03:002013-04-27T14:27:32.544+03:00Tegin tordi õele sünnipäevaks ja kõigile meeldis n...Tegin tordi õele sünnipäevaks ja kõigile meeldis nii maitse kui ka välimus! :) Kartsin kõige rohkem seda, et tort tuleb liiga magus, kuid tuli täpselt paras ja oli mõnus kreemine.Kailihttps://www.blogger.com/profile/10677885727377642849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-90701421348542449892013-03-26T16:08:06.174+02:002013-03-26T16:08:06.174+02:00Milliseid vahvleid on siin kasutatud? Ilma täidise...Milliseid vahvleid on siin kasutatud? Ilma täidiseta ilmselt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-19902524855105366542013-03-16T17:53:54.950+02:002013-03-16T17:53:54.950+02:00Mina kasutasin Philadelphia toorjuustu. Mascarpone...Mina kasutasin Philadelphia toorjuustu. Mascarponega võib ka teha, kuid sellisel juhul soovitan panna täidisesse pisut rohkem valget šokolaadi, et hiljem kook korralikult koos püsiks.nt muudaks komponente nii et kasutaks 100g kondenspiima ja 250g valget šokolaadi. Head katsetamist!Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-13550136172179732562013-03-15T23:30:30.158+02:002013-03-15T23:30:30.158+02:00Mis toorjuustu kasutasite? Kas Mascarpne ka sobib?...Mis toorjuustu kasutasite? Kas Mascarpne ka sobib?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-23433007878317762102013-03-08T13:03:26.747+02:002013-03-08T13:03:26.747+02:00Kook on tõesti maitsev ning tänane naistepäev on j...Kook on tõesti maitsev ning tänane naistepäev on ju ideaalne võimalus end koogiga õnnitleda. Kristelhttps://www.blogger.com/profile/15078772362035861845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1372568956137199092.post-59307822362846406012013-03-08T12:19:24.123+02:002013-03-08T12:19:24.123+02:00Appi kui ilus ja isuäratav, sõrmed hakkasid kohe s...Appi kui ilus ja isuäratav, sõrmed hakkasid kohe sügelema :D Raffaello on alati minu jaoks tähtpäevade komm olnud, nüüd vaatan kalendrist järgi, kas on tulemas ükskõik mis üritust, kuhu seda kooki saaks teha :)Marilinnoreply@blogger.com