Ideaalne vahepala või kerge eine, mis pakatab tervisele kasulikest komponentidest. Kes soovib veelgi tervislikumat versiooni võib majoneesi välja jätta ja munad keetmisel jätta poolvedelaks.
Vaja läheb:
2 muna
1 avokaado
2-3 sl majoneesi
himaalaja soola
mungoa idandeid
Haki munad ja avokaado tükkideks. Sega kokku majoneesiga ning maitsesta soolaga. Tõsta salat täisteraleivale ning puista peale mungoa idandeid.
Vaja läheb:
2 muna
1 avokaado
2-3 sl majoneesi
himaalaja soola
mungoa idandeid
Haki munad ja avokaado tükkideks. Sega kokku majoneesiga ning maitsesta soolaga. Tõsta salat täisteraleivale ning puista peale mungoa idandeid.
Kuidas on poolvedel (muide, see sõna kirjutatakse kokku) muna tervislikum kui kõvaks keedetud muna? :O
VastaKustutaHea anonüümne! Tänan tähelepaneku eest. Salat on kindlasti tervislikum kui majonees asendada poolvedela munaga. Kusagil ei olegi märgitud et poolvedel muna on kõvaks keedetud munast tervislikum.
VastaKustutaSõnastamise viga, sellest lausest "munad keetmisel jätta poolvedelaks" ei loe küll välja, et majonees tuleks poolvedelate munadega asendada ;)
VastaKustutaKuidas see leivasalat on, kui leiba salatis endas pole? :)
VastaKustutaHea Roosi. Kui soovid võid ka leiva tükkideks lõigata ja teiste komponentidega segada. Minu nägemus sellest retseptist on blogis kirjas.
KustutaVäga hea retsept. Ja serveering ilus.
VastaKustuta