Pages

24 juuni 2013

Maasikakoogi korvid

Kui ma poes mõnda aega tagasi esmakordselt neid väikseid lavašše nägin, teadsin kohe kuidas tahan neid valmistada ning siis kui sai vaikselt tähistatud taaskordset 25-ndat - proovisin idee ära. Tulemus oli lihtsalt super need kiirelt valmistatud suupistekoogid läksid kui soojad saiad ning eranditult kõik nõudsid retsepti lisamist blogisse - nii et siin see on! Mõnusat küpsetamist!


12 väikest lavašši
400 g ricotta kohupiima (Otto)
2 muna
100 g valget šokolaadi tervete metspähklitega (Ritter sport)
150 g maasikaid

1. Kuumuta ahi 170C-ni.
2. Sega ricotta, munad, hakitud valge šokolaad ning hakitud maasikad.
3. Suru lavaššid muffinipanni pesadesse, täida täidisega ning küpseta 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist pisut muffinivormis jahtuda.

1 kommentaar: