Pages

07 mai 2012

Hapukapsaborši-cappuccino

Teatavasti on cappuccino vahuse piimaga espresso siis selle retsepti valmides meenutas see supp oma kreemise ja vahuse konsistensti poolest just cappuccinot. Üleüldse, ma ei tea, kas võiks sellisele toidule sellist nime panna aga minu arvates kirjeldab see sõna saja protsendiliselt seda suppi. Minule igatahes väga maitses ja kui peale jahvatada veel pisut tšillihelbeid on lõunasöögiks või õhtusöögiks valminud supp kui üks hea cappuccino kevadisel päiksepaistelisel hommikul.

Vajad:
1 purk Hapukapsaborši (nt Felix)
3 dl vett
40 g suitsupeekonit
2 dl vahukoort

Kuumuta vesi ja hapukapsa borš keemiseni. Tükelda peekon ning püreesta koos supi ja vahukoorega blenderis, köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar